Expozitia


DATORITĂ INTERESULUI MARE, AM PRELUNGIT EXPOZIȚIA. VĂ AȘTEPTĂM PÂNĂ PE 29 OCTOMBRIE.

 

Te invităm în perioada 06 iulie și 29 octombrie la Romexpo, la cea mai mare aventură spațială a vieții tale în cadrul expoziției Space Adventure, care a cucerit cinci țări deja. Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut!

 

Program de lucru:

DESCHIS 7 zile din 7

Luni, Marți, Miercuri: 11.00- 21.30 (ultima intrare – ora 20.00)
Joi: 10.00 – 19.30 (ultima intrare- ora 18.00)
Vineri: 11.00- 21.30 (ultima intrare- ora 20.00)

Sâmbătă – Duminică: 10:00–20:30 (ultima intrare- ora 19.00)


Descoperă!

Poți cunoaște cele mai mari descoperiri ale omenirii într-o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, începând cu visătorii care și-au construit prima rachetă spațială, și prin secolul al XX-lea, când națiunile au încercat să exploreze granița sistemului solar într-o cursă spațială spre Lună!

Explorează!

Aruncă o privire asupra colecțiilor uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, ale cosmonauților folosiți în misiunile speciale ale NASA, ale rocilor de lună colectate în timpul descoperirilor, al unui adevărat astronaut și copiile reale ale rachetelor și capsulelor spațiale!

Trăiește!

Dacă ți-ai imaginat cum să te ascunzi în pielea unui astronaut, avem o veste bună, pentru că îți vei putea testa abilitățile astronauților în tabăra noastră de antrenament! Te descurci cu gravitația? Poți să duci la capăt o misiune spațială? Poți să conduci o navă spațială reală? Incearcă simulatoarele noastre și vino să ai parte de o experiență VR prin sistemul solar.

"Space Adventure este o delicatesă reală pentru fanii spațiului."

"Expoziția este o colecție de momente semnificative care au rămas în memoria noastră pentru totdeauna."

"Expoziția spațiala este unul dintre cele mai tari locuri din capitală."

Tipuri de bilete și vânzări


Având în vedere interesul deosebit, îți recomandăm să cumperi biletul în avans prin intermediul sistemului de bilete. Bineînțeles, poți cumpăra bilete la fața locului, dar în acest caz nu este garantat că veți putea ajunge imediat la expoziție, deoarece Romexpo poate găzdui doar un anumit număr de vizitatori în același timp.

Jocurile de antrenament pentru astronauți pot fi folosite contra cost, la un preț de 7 Lei/jeton, pe care le puteți cumpăra la magazinul de cadouri al expoziției.

Oferta de preț pentru zilele de miercuri este valabilă doar pentru biletele cumpărate on-line!

 

Cumpara bilete
Tipul biletului Bilete VIP Valabilitate
VIP individual 80 Lei

Valabil pentru orice zi din orice fus orar cu intrare directă!

VIP de familie 200 Lei
Luni, Marți Miercuri Zilele săptămânii Weekend și zile de sărbătoare
Adulți 55 Lei 45 Lei 55 Lei 65 Lei

Ai permisiunea de a intra la expoziție doar în timpul indicat pe bilet!

Copii (pana la vârsta de 12 ani) 35 Lei 30 Lei 35 Lei 40 Lei
Elev, Student / Pensionari 40 Lei 35 Lei 40 Lei 48 Lei

Bilet de familie
(2 adulți + 2 copii până la vârsta de 12 ani)

140 Lei 120 Lei 140 Lei 160 Lei

Bilet pentru grupuri
(minim 10 persoane)

40 Lei 35 Lei 40 Lei 50 Lei

Bilet pentru grupuri de copii
(Minim 10 copii până la vârsta de 12 ani și 1 persoană gratuit ca escortă)
Preț bilet 30 Lei / copil

30 Lei 25 Lei 30 Lei -

Bilet individual VIP: 1 persoană este permisă să intre la orice oră de deschidere a expoziției, cu o admitere rapidă și accelerată.

Bilet de familie VIP: intrare pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, la orice oră de deschidere a expoziției, cu o admitere rapidă și accelerată.
Biletele VIP sunt valabile doar la accesul in sala de expoziție, și nu au un avantaj atunci când vizitatorii sunt în așteptare la simulatoare.

Bilet pentru adulți: Permite accesul unei persoane în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet pentru copii: Permite accesul unui copil sub vârsta de 12 ani în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet pentru studenți, elevi și pensionari: Permite accesul unui student, elev sau pensionar în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet de familie: Intrare pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, în perioada inscripționată pe bilet. (pentru mai mulți copii, te rugăm să achiziționezi bilet pentru copii) 

Bilet de familie suplimentar: Bilet suplimentar pentru bilete de familie pentru copii sub 12 ani.

Bilet pentru grupuri: Intrare pentru un grup de cel puțin 10 persoane în perioada inscripționată pe bilet. Grupul trebuie să apară la expoziție în același timp.

Bilet pentru grupuri de copii: Intrare pentru un grup de cel puțin 10 persoane în perioada inscripționată pe bilet. Grupul trebuie să apară la expoziție în același timp. Până la vârsta de 12 ani, un însoțitor are acces la expoziție cu intrare liberă. Prețul biletului este de 30 RON/copil

Jocurile de antrenament pentru astronauți pot fi folosite contra cost, la un preț de 7 Lei/jeton, pe care le puteți cumpăra la magazinul de cadouri al expoziției.

5 Degrees Freedom: Simulatorul poate fi folosit de persoane cu o înălțime de minim 132 cm iar o greutate maximă de 110 de kilograme.

Simulator de vânătoare: Nu există restricții asupra simulatorului. Părinții trebuie să își țină copii în brațe.

Simulator M.A.T (Multi Axis Trainer): Simulatorul poate fi folosit de persoane în vârstă de cel puțin 10 ani, cu o înălțime de minim 132 cm iar o greutate maximă de 117 de kilograme, care nu au handicap fizic, auz, vorbire, inimă, plămân sau boli psihice.

Experiență VR: Puteți experimenta o călătorie cu nava spațială în sistemul solar. Simulatorul este recomandat personelor cu vârstă minimă de 6 ani.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce fel bilete promoționale sunt disponibile?
Tabelul biletelor cu preț redus poate fi consultat în meniul “BILETE” al site-ului expozitiespatiala.ro. Valoarea biletelor nu se returnează!

***

Câți oameni pot beneficia de reducerea de grup?
Reducerea de grup este disponibilă pentru minim 10 persoane.

***

Există posibilitatea de rezervare pentru o anumită oră, pentru grupuri de școlari are sau pentru grupuri pensionari?
Nu există posibilitatea de rezervare în grup pentru o anumită oră, bilete de grup pot fi achiziționate pentru o perioadă.

***

Există posibilitatea de a comanda bilete în avans sau de a cumpăra bilete online?
Sigur, biletele se pot rezerva și cumpăra online pe www.expozitiespatiala.ro

***

Există costuri suplimentare pentru biletul pe care l-am cumpărat în avans?
Nu există costuri suplimentare.

***

Trebuie să tipăresc biletul sau pot să-l arăt pe smartphone-ul meu?
Biletul se poate prezenta și pe smartphone.

***

Care reprezintă intervalul de timp inscripționat pe bilet?
Intervalul de timp desemnat determină momentul intrării, iar după intrare vizitatorii pot rămâne în zona de expunere până la închidere.

Biletul este rambursabil sau se poate schimba data?
Nu, biletul nu este rambursabil și nu se poate schimba.
Dacă ați cumpărat un bilet normal și doriți să schimbați data, aveți posibilitatea de a cumpăra un bilet suplimentar, care vă permite accesul la expoziție în orice zi. ATENȚIE! Accesul la expoziție se va face doar prin prezentarea biletului suplimentar împreună cu biletul cumpărat inițial.
Vom schimba biletul doar în caz de forță majoră după o evaluare individuală. În acest caz, trebuie să scrieți la [email protected]

***

Persoanele cu dizabilități pot circula în clădirea expoziției?
Zona expoziției este accesibilă fără obstacole. Toate persoanele cu dizabilități sunt eligibile pentru admitere cu discount.

***

Care este orarul expoziției?
Expoziția este deschisă în zilele lucrătoare între orele 10:00 – 19:30, iar in weekend între orele 10:00 – 20:30. Accesul la expoziție se permite doar cu o oră și jumătate înainte de închidere.

***

Există costuri suplimentare pentru jocurile de antrenament pentru astronauți?
Jocurile de antrenament pentru astronauți pot fi folosite contra cost, la un preț de 7 Lei/jeton, pe care le poți cumpăra la magazinul de cadouri al expoziției. Anumite simulatoare se pot testa cu 2 jetoane.

***

Există ghid la expoziție?
Nu există un tur cu ghid, expoziția poate fi vizitată fără ajutor. Dacă aveți nevoie de un ghid, scrieți un e-mail la [email protected] – și vă putem oferi asistență profesională contra cost.

***

Se pot face fotografii?
Sigur că da!