Choose an available timeslot!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Bilet individual VIP: 1 persoană este permisă să intre la orice oră de deschidere a expoziției, cu o admitere rapidă și accelerată.

Bilet de familie VIP: intrare pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, la orice oră de deschidere a expoziției, cu o admitere rapidă și accelerată.
Biletele VIP sunt valabile doar la accesul in sala de expoziție, și nu au un avantaj atunci când vizitatorii sunt în așteptare la simulatoare.

Bilet pentru adulți: Permite accesul unei persoane în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet pentru copii: Permite accesul unui copil sub vârsta de 12 ani în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet pentru studenți, elevi și pensionari: Permite accesul unui student, elev sau pensionar în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet de familie: Intrare pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, în perioada inscripționată pe bilet. (pentru mai mulți copii, te rugăm să achiziționezi bilet pentru copii) 

Bilet de familie suplimentar: Bilet suplimentar pentru bilete de familie pentru copii sub 12 ani.

Bilet pentru grupuri: Intrare pentru un grup de cel puțin 10 persoane în perioada inscripționată pe bilet. Grupul trebuie să apară la expoziție în același timp.

Bilet pentru grupuri de copii: Intrare pentru un grup de cel puțin 10 persoane în perioada inscripționată pe bilet. Grupul trebuie să apară la expoziție în același timp. Până la vârsta de 12 ani, un însoțitor are acces la expoziție cu intrare liberă. Prețul biletului este de 30 RON/copil

Jocurile de antrenament pentru astronauți pot fi folosite contra cost, la un preț de 7 Lei/jeton, pe care le puteți cumpăra la magazinul de cadouri al expoziției.

5 Degrees Freedom: Simulatorul poate fi folosit de persoane cu o înălțime de minim 132 cm iar o greutate maximă de 110 de kilograme.

Simulator de vânătoare: Nu există restricții asupra simulatorului. Părinții trebuie să își țină copii în brațe.

Simulator M.A.T (Multi Axis Trainer): Simulatorul poate fi folosit de persoane în vârstă de cel puțin 10 ani, cu o înălțime de minim 132 cm iar o greutate maximă de 117 de kilograme, care nu au handicap fizic, auz, vorbire, inimă, plămân sau boli psihice.

Experiență VR: Puteți experimenta o călătorie cu nava spațială în sistemul solar. Simulatorul este recomandat personelor cu vârstă minimă de 6 ani.