BILET CU INTERVAL DE TIMP

You are entitled to enter only 2 hours from the date shown on the ticket.

Alege data disponibilă!

BILET VIP

Valabil pentru orice zi din orice fus orar cu intrare directă!

  • VIP individual

    80,00 lei
    Finalizare
  • VIP de familie

    200,00 lei
    Finalizare

Tipuri de bilete și vânzări


Având în vedere interesul deosebit, îți recomandăm să cumperi biletul în avans prin intermediul sistemului de bilete. Bineînțeles, poți cumpăra bilete la fața locului, dar în acest caz nu este garantat că veți putea ajunge imediat la expoziție, deoarece Romexpo poate găzdui doar un anumit număr de vizitatori în același timp.

Folosește codul APOLLO11 la check-out și vei beneficia de o reducere de 20% la bilete. Ofertă valabilă până pe 31 August.

 


Tipul biletului Bilete VIP Valabilitate
VIP individual 80 Lei

Valabil pentru orice zi din orice fus orar cu intrare directă!

VIP de familie 200 Lei
Luni, Marți Zilele săptămânii Weekend și zile de sărbătoare
Adulți ÎNCHIS 55 Lei 65 Lei

Ai permisiunea de a intra la expoziție doar în timpul indicat pe bilet!

Copii (pana la vârsta de 12 ani) 35 Lei 40 Lei
Elev, Student / Pensionari 40 Lei 48 Lei

Bilet de familie
(2 adulți + 2 copii până la vârsta de 12 ani)

140 Lei 160 Lei

Bilet pentru grupuri
(minim 10 persoane)

40 Lei 50 Lei

Bilet pentru grupuri de copii
(Minim 10 copii până la vârsta de 12 ani și 1 persoană gratuit ca escortă)
Preț bilet 30 Lei / copil

30 Lei -

Bilet individual VIP: 1 persoană este permisă să intre la orice oră de deschidere a expoziției, cu o admitere rapidă și accelerată.

Bilet de familie VIP: intrare pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, la orice oră de deschidere a expoziției, cu o admitere rapidă și accelerată.
Biletele VIP sunt valabile doar la accesul in sala de expoziție, și nu au un avantaj atunci când vizitatorii sunt în așteptare la simulatoare.

Bilet pentru adulți: Permite accesul unei persoane în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet pentru copii: Permite accesul unui copil sub vârsta de 12 ani în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet pentru studenți, elevi și pensionari: Permite accesul unui student, elev sau pensionar în perioada inscripționată pe bilet.

Bilet de familie: Intrare pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, în perioada inscripționată pe bilet. (pentru mai mulți copii, te rugăm să achiziționezi bilet pentru copii) 

Bilet de familie suplimentar: Bilet suplimentar pentru bilete de familie pentru copii sub 12 ani.

Bilet pentru grupuri: Intrare pentru un grup de cel puțin 10 persoane în perioada inscripționată pe bilet. Grupul trebuie să apară la expoziție în același timp.

Bilet pentru grupuri de copii: Intrare pentru un grup de cel puțin 10 persoane în perioada inscripționată pe bilet. Grupul trebuie să apară la expoziție în același timp. Până la vârsta de 12 ani, un însoțitor are acces la expoziție cu intrare liberă. Prețul biletului este de 30 RON/copil

Jocurile de antrenament pentru astronauți pot fi folosite contra cost, la un preț de 7 Lei/jeton, pe care le puteți cumpăra la magazinul de cadouri al expoziției.

5 Degrees Freedom: Simulatorul poate fi folosit de persoane cu o înălțime de minim 132 cm iar o greutate maximă de 110 de kilograme.

Simulator de vânătoare: Nu există restricții asupra simulatorului. Părinții trebuie să își țină copii în brațe.

Simulator M.A.T (Multi Axis Trainer): Simulatorul poate fi folosit de persoane în vârstă de cel puțin 10 ani, cu o înălțime de minim 132 cm iar o greutate maximă de 117 de kilograme, care nu au handicap fizic, auz, vorbire, inimă, plămân sau boli psihice.

Experiență VR: Puteți experimenta o călătorie cu nava spațială în sistemul solar. Simulatorul este recomandat personelor cu vârstă minimă de 6 ani.